15 Aralık 2016 Perşembe

TİTREŞİMİNİZ KADERİNİZİ BELİRLER

Titreşiminiz kaderinizi belirler. Hangi frekansdan titreşiyorsanız o frekansa uygun kişi ve olayları hayatınıza çekersiniz. Düşünceler duygularınızı yaratır. Öfke, kıskançlık, korku, sabırsızlık gibi duygular titreşim frekansınızı düşürür ve gün içerisinde başınıza neden onca rahatsızlık verici olayla karşılaştığınızı anlamazsınız. Sabah uyanır uyanmaz neler düşünüyorum neler hissediyorum diye bir bakın. Zihninizin içinden neler geçiyor.
'' Her şey enerjidir ve her şey yalnızca bundan ibarettir. Sahip olmayı istediğiniz gerçekliğin frekansına uyumlandığınızda artık yapacak bir şey yoktur. O gerçeklik size ait olur. Bundan başka bir yol yoktur. Bu felsefe değildir. Bu fiziktir. '' diyor Einstein.
Yani bu ne demek? Şu demek: "Sabah güne yine mi iş, yine mi okul?" diye başladıysanız, karınıza, çocuğunuza, ebeveynlerinize öfkelenip kapıları tekmeleyip evden çıktıysanız, yaratacağınız enerji öfke enerjisidir. Bu durumda bankadaki nazik olmayan memur, sizi sürekli hırpalayan patronunuz, habire azarlayan öğretmeniniz arasında bağ kurmazsınız ama kursanız iyi olur. "Benzer benzeri çeker, içiniz dışınızın yansımasıdır " diye boşuna yırtınmıyor kuantumcular, spiritüeller. İçinizde öfke taşırken dışarıdan nasıl nezaket beklersiniz?
Ha "içimi nasıl temizleyip dışıma nispeten güzellikler nasıl yaratırım?" diye sorarsanız o başka bir yazının konusu derim. Hem iç arınma bir yoldur bir varış noktası değil. Ancak temizlendikçe dış dünyanızın eskiden tanımladığınız tehditkar, korku dolu bir yerden ziyade ne kadar dost canlısı ve sevgi dolu bir yer olduğunu gördükçe çok şaşırırsınız. Sizin içiniz temizlendikçe dışarısı da temizlenecek ne harika değil mi? Biliyorum bıktınız bu söylemlerden, "ben iyiyim, iyi kalpliyim, onurluyum ve dürüstüm ama hala başıma kötü şeyler geliyor" diyebilirsiniz. Bırakın Allah aşkınıza kendinize azıcık dürüst olsanız içinizdeki pisliğe bakma cesaretiniz olsa korkunç bir duygu ve düşünce çöplüğüyle karşılaşırdınız. Bu sizi korkutmasın herşey kabulle başlar. İçinize bakıp temizlemek sizin sorumluluğunuz kusura bakmayın. Zira başkaları görmesin diye öyle çok maske taktınız ki kimse o maskeleri delip geçip size yardım edemez...
Düşüncelerinize hakim olamıyor olabilirsiniz. 40 yıldır meditasyon yapanlar bile zorlanıyor. Ancak meditasyon odaklanma sağlar, ne düşündüğünüzü fark etmenizi sağlar. Düşünürken yakalayıp değiştirmenizi, içinizde sessiz alanlar oluşturmanızı sağlar. Sessiz alanlar yaratıp arındıkça titreşiminiz artar, sevgi frekansınızı yükseltir. Bu durumda dış dünyanız sevgi dolu olur. Her ruhun tekamül süresince gitmesi gerken yol budur. Boşuna gelmedik bu fiziksel evrene. Sadece hayatta kalmaya, yiyip, içip, yatmaya da gelmedik. Yaradanın yansımaları olarak bize verilmiş yetenekleri kullanmaya, kendi gerçekliğimizi en güzel şekilde yaratmaya, kendimizin en mükemmel versiyonunu oluşturmaya geldik. Kimseyle kıyaslamadan kendi biricikliğimizi fark etmeye geldik. Tüm gezegendeki milyarlarca insandan bir tane daha bizim aynımızdan yok!!! Muhteşemliği fark ediyor musunuz? Bırakın miskinliği Allah aşkınıza. Alın size titreşiminizi yükseltecek harika bir video. Günaydın bu arada;)

( Fotoğraf İnternetten Alıntıdır)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder